mobile nav
bakkerij Verstraeten - sinds 1884

Een familiebedrijf, opgericht in 1884 door twee zussen, begon als eenvoudig bakatelier en evolueerde tot vaste waarde als bakker en traiteur.

Historiek

Bakkerij Verstraeten bestaat meer dan 134 jaar en biedt een compleet en dagvers assortiment.
De jonge Jozeph Verstraeten bakte brood voor zijn gezin. Uit dit simpele gegeven ontstond een bakkerij die ondertussen vijf generaties op rij wordt gerund door één familie.
Jozeph startte de zaak in 1884 met zussen Marie en Leonie. In de loop der jaren breidde de bakkerij ook steeds uit, want stil staan, is achteruitgaan.
Wat ooit begon als een klein en eenvoudig bakatelier is nu een alles-in-één-zaak voor verse en ambachtelijke etenswaren. Waar kwaliteit garant staat!

Aan het roer van deze nog steeds bloeiende zaak staan nu de jonge Filip Verstraeten, bijgestaan door moeders Agnes en Chantal, dag in dag uit. Ook de grootmoeder van Filip, met haar 78 jaar, is nog elke dag aanwezig in de zaak. Want achter een groot man staan héél sterke vrouwen.

Met de kennis en passie die al 134 jaar in de familie leeft bereiden zij dagelijks het verfijnde, complete assortiment dat van bakkerij Verstraeten meer maakt dan een bakkerij.
Een bakkerij waar een hechte familie primeert en liefde heerst ; Verstraeten-Thielman.


De Bakkerij

Virtuele tour

Dit is het kloppend hart van bakkerij Verstraeten. Hier zien we de volledige reis van begin- tot eindproduct. De Virtuele tour geeft een kijk in het atelier waar alle patisserie en broodwaren worden gemaakt.

  • bakkerij 5
  • bakkerij 1
  • bakkerij 3
  • bakkerij 4
  • bakkerij 2

Onze Winkel
& Tea Room

Virtuele tour

Hier ontmoet u ons personeel, met de aangename geur van vers gebakken brood in de lucht.
Proeft u graag onze lekkernijen ter plaatse in combinatie met een kopje koffie of thee, dan kan u terecht in onze Tea Room. Neem alvast een kijkje via de virtuele tour.